Toegangscontrole

Met de controle van uw pand(en) en terrein(en), heeft u eenvoudig overzicht over welke personen zich waar bevinden. Een veilig idee bij calamiteiten.
Een toegangscontrolesysteem helpt risico’s van bijvoorbeeld diefstal te beperken en privacygevoelige informatie te beschermen.

PBT levert, installeert en onderhoudt kleine en grootschalige systemen voor intelligente toegangscontrole. Deze moderne systemen kunt u ook inzetten voor aanwezigheids- en werktijdregistratie. Extra mogelijkheden voor toegangscontrole zijn bijvoorbeeld sleutelhangers, gepersonaliseerde proximity cards en multifunctionele cards.

Multifunctionele card

Een multifunctionele card geeft bijvoorbeeld toegang tot een parkeerterrein of parkeergarage en is tevens een betaalmiddel in het bedrijfsrestaurant. Aangevuld met geavanceerde opties als biometrische vingerafdruk, irisherkenningscamera en handgeometrielezer is deze multifunctionele card ideaal in high-security omgevingen.

Wilt u meer informatie over toegangscontrolesystemen?
Neem dan contact op met onze specialisten via 088 – 1300 333, of laat uw gegevens achter op het contactformulier.

INBRAAKBEVEILIGING

Effectieve inbraakbeveiliging bestaat uit betrouwbare techniek en organisatorische en bouwkundige voorzieningen. PBT ontwerpt en installeert ook de meest complexe inbraaksignaleringssystemen. Voor een compleet beveiligingsplan inventariseren wij daarom eerst alle risico’s..

CAMERABEVEILING

Closed Circuit TeleVision (CCTV) is de internationale verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met camerabewaking en -beveiliging. Via kabels of een goed beveiligde (draadloze) wifi-verbinding legt de camera de beelden digitaal vast op de server of in de cloud.

SECURITY MANAGEMENT SYSTEMEN

Een Security Management systeem (SMS) regelt meerdere beveiligssystemen vanuit in één systeem, bijvoorbeeld de toegangscontrole en inbraakdetectie. PBT levert en installeert het ultramoderne Security Management Systemen

TERREINBEVEILIGING

Een goede combinatie van videobewaking en toegangsbeveiliging is belangrijk bij het beveiligen van uw terrein. PBT heeft voor iedere situatie een passende oplossing.