High-risk protection particulieren

Speciaal voor vermogende particulieren en MKB+ bedrijven in het hogere marktsegment biedt PBT high-risk protection. De focus ligt hierbij op particuliere residenties en MKB+. Onze klanten komen vaak in de publiciteit, bekleden een maatschappelijke functie of krijgen door het verkregen vermogen te maken met ongewenste aandacht, agressie en geweld. Naast particulieren werken wij voor veel architecten en bouwbedrijven, omdat de beste beveiliging van een pand begint aan de tekentafel.

Risicobeheersing, veiligheid en comfort

PBT verzorgt de complete beveiliging thuis en op het bedrijf. Hierbij houden wij rekening met de persoonlijke situatie van u en uw gezin. Het doel is altijd het creëren van optimale veiligheid en bewegingsvrijheid. Onze maatregelen maken dan ook nauwelijks inbreuk op uw privacy en leefpatroon.

Net als bij onze overige projecten starten wij met een uitgebreide veiligheids- en risico analyse, waarbij de persoonlijke situatie en de leefgewoonte de basis vormen.

Maatregelen

Het uiteindelijke beveiligingsarrangement bestaat uit (een deel van) onderstaande maatregelen:

  • Woonhuisbeveiliging (organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen)
  • Security briefings (signalen van gevaar leren herkennen)
  • Screening en training persoonlijke medewerkers
  • Veilig gebruik van internet
  • Voorzieningen aan voertuigen
  • Preventieve observatie en persoonsbeveiliging
  • Vorming Vertrouwensteam/Crisismanagementteam

De werkwijze van onze experts

De beveiligingsexperts van PBT werken discreet en zijn zeer ervaren. Iedere medewerker bij onze high-risk business unit heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de beveiliging. Onze professionele medewerkers zijn goed opgeleid, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ‘kruipen’ regelmatig in de huid van een crimineel om alle risico’s nog beter te kunnen inventariseren. Het resultaat is een scherpe risico analyse, een compleet beveiligingsplan en eersteklas beveiliging met behoud van comfort en privacy.