Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging 2017-06-09T14:40:23+00:00

Inbraakbeveiliging

Effectieve inbraakbeveiliging bestaat uit betrouwbare techniek en organisatorische en bouwkundige voorzieningen. PBT ontwerpt en installeert ook de meest complexe inbraaksignaleringssystemen. Voor een compleet beveiligingsplan inventariseren wij daarom eerst alle risico’s. Samen bepalen wij de benodigde elektronische, organisatorische en bouwkundige maatregen. Om de kwaliteit te waarborgen verzorgen wij ook de certificering.

Een greep uit de systemen die wij leveren:

  • Draadloze inbraaksignaleringssystemen
  • Standaard en complexe inbraaksignaleringssystemen
  • Centrale beheeroplossingen voor meerdere systemen
  • Doormelding naar eigen mobiele telefoon of alarmcentrale

Onderhoud van uw beveiligingssystemen is essentieel om de veiligheid te waarborgen. Wij bieden u daarom een onderhoudsovereenkomst op maat. Onze service monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Meer weten over inbraakbeveiliging? Bel 088 – 1300 333 voor meer informatie of vul het contactformulier in.

CAMERABEVEILIGING

Closed Circuit TeleVision (CCTV) is de internationale verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met camerabewaking en -beveiliging. Via kabels of een goed beveiligde (draadloze) wifi-verbinding legt de camera de beelden digitaal vast op de server of in de cloud.

LEES MEER

SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM

Een Security Management systeem (SMS) regelt meerdere beveiligssystemen vanuit in één systeem, bijvoorbeeld de toegangscontrole en inbraakdetectie. PBT levert en installeert het ultramoderne Security Management Systemen

LEES MEER

TOEGANGSCONTROLE

Met de controle van uw pand(en) en terrein(en), heeft u eenvoudig overzicht over welke personen zich waar bevinden. Een veilig idee bij calamiteiten.
Een toegangscontrolesysteem helpt risico’s van bijvoorbeeld diefstal te beperken en privacygevoelige informatie te beschermen.

LEES MEER

TERREINBEVEILIGING

Een goede combinatie van videobewaking en toegangsbeveiliging is belangrijk bij het beveiligen van uw terrein. PBT heeft voor iedere situatie een passende oplossing.

LEES MEER

MAAK EEN AFSPRAAK