Inbraakbeveiliging

Effectieve inbraakbeveiliging bestaat uit betrouwbare techniek en organisatorische en bouwkundige voorzieningen. PBT ontwerpt en installeert ook de meest complexe inbraaksignaleringssystemen. Voor een compleet beveiligingsplan inventariseren wij daarom eerst alle risico’s. Samen bepalen wij de benodigde elektronische, organisatorische en bouwkundige maatregen. Om de kwaliteit te waarborgen verzorgen wij ook de certificering.

Een greep uit de systemen die wij leveren:

  • Draadloze inbraaksignaleringssystemen
  • Standaard en complexe inbraaksignaleringssystemen
  • Centrale beheeroplossingen voor meerdere systemen
  • Doormelding naar eigen mobiele telefoon of alarmcentrale

Onderhoud van uw beveiligingssystemen is essentieel om de veiligheid te waarborgen. Wij bieden u daarom een onderhoudsovereenkomst op maat. Onze service monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Meer weten over inbraakbeveiliging? Bel 088 – 1300 333 voor meer informatie.

CAMERABEVEILING

Closed Circuit TeleVision (CCTV) is de internationale verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met camerabewaking en -beveiliging. Via kabels of een goed beveiligde (draadloze) wifi-verbinding legt de camera de beelden digitaal vast op de server of in de cloud.

SECURITY MANAGEMENT SYSTEMEN

Een Security Management systeem (SMS) regelt meerdere beveiligssystemen vanuit in één systeem, bijvoorbeeld de toegangscontrole en inbraakdetectie. PBT levert en installeert het ultramoderne Security Management Systemen

TOEGANGSCONTROLE

Om het risico op brand binnen uw bedrijf zo veel mogelijk te verkleinen, kunt u naast de aanschaf van een brand-beveiligingssysteem nog méér doen.

TERREINBEVEILIGING

Een goede combinatie van videobewaking en toegangsbeveiliging is belangrijk bij het beveiligen van uw terrein. PBT heeft voor iedere situatie een passende oplossing.