Camerabeveiliging

Closed Circuit TeleVision (CCTV) is de internationale verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met camerabewaking en -beveiliging. Via kabels of een goed beveiligde (draadloze) wifi-verbinding legt de camera de beelden digitaal vast op de server of in de cloud. Doordat deze camerabeelden niet zichtbaar zijn voor derden blijft de privacy van bezoekers, gasten of medewerkers gewaarborgd.

Breed toepasbaar

Cameratoezicht is overal. Een camera-observatiesysteem biedt uw bedrijfspand of woning 24/7 bescherming tegen indringers. Ideaal voor toegangscontrole (personen en voertuigen) en om verkeer en gedrag/bewegingen van mensen te controleren, bijvoorbeeld op parkeerplaatsen.

CCTV: voor een veilig gevoel

PBT Beveiliging en Telecom ontwerpt en installeert voor iedere situatie een passend en doeltreffend camerasysteem. Kiest u voor een ultramodern camerasysteem met opslag in de cloud of een camerasysteem met opslag op locatie. De keuze is afhankelijk van uw wensen en budget, maar altijd met één doel: optimale beveiliging en een veilig gevoel.

Wilt u meer weten over camerabeveiliging? Bel onze adviseurs op 088 130 03 33, of vul uw gegevens in op het contactformulier.

Benieuwd naar beveiligingsoplossingen voor uw organisatie?

Neem contact op!