Brandbeveiliging

PBT levert een breed assortiment producten en installaties om brand te detecteren, te bestrijden en te voorkomen. Wij werken met betrouwbare systemen die de veiligheid van de aanwezigen garanderen. Daarnaast leveren wij ondersteunende diensten. Denk aan het uitvoeren van berekeningen en het opstellen van documenten, zoals een programma van eisen (PvE), bouwplantoetsing, vuurbelastingsberekening, ontruimingsplannen, vluchtwegberekeningen. Daarnaast kunt u ook voor erkende cursussen bij ons terecht.

Wilt u meer weten over brandbeveiliging? Neem contact op met onze specialisten. Bel 088 – 130 03 33 of vul het contactformulier in.

INSTALLATIES

PBT Beveiliging en Telecom BV ontwerpt, installeert en onderhoudt brandmeldinstallaties voor kleine én grote projecten.

DIENSTEN

De servicemonteurs van PBT staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij werken volgens NEN 2654 deel 1 en 2.

BRANDBLUSMIDDELEN

Als officieel ‘brandspecialist’ leveren wij naast brandmeld- en brandblusinstallaties ook kleine, mobiele brandblusmiddelen.

BRANDPREVENTIE

Om het risico op brand binnen uw bedrijf zo veel mogelijk te verkleinen, kunt u naast de aanschaf van een brand-beveiligingssysteem nog méér doen.

DIGITAAL LOGBOEK

Als eigenaar, beheerder of gebruiker van een gebouw heeft u een zorgplicht met betrekking tot de veiligheid en welzijn van mens en omgeving.