PBT is sinds 1991 dé volledig gecertificeerde specialist op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en telecom (telefonie, datalijnen, internet, wifi, etc.). PBT werkt alleen met betrouwbare partners en met producten van gerenommeerde merken. Waarom? Omdat kwaliteit en service een vanzelfsprekendheid moeten zijn.

Voor ieder vraagstuk heeft PBT een passende oplossing, tegen een realistisch tarief. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen, niet in problemen. Onze dienstverlening is breed: van advisering en ontwerp tot en met projectrealisatie, service en onderhoud. PBT: op effect berekend.

In de gehele organisatie staat u als klant centraal. Een hoge servicegraad en snel reageren zijn voorbeelden van ons streven naar optimale klanttevredenheid. Het opbouwen van duurzame klantrelaties is een ander uitgangspunt in onze dienstverlening.

MISSIE
Als specialist in elektronische beveiliging en telecommunicatie willen we voor onze opdrachtgevers de partner zijn die gegarandeerd over uitgebreide en actuele kennis beschikt op het gebied van techniek en regelgeving.

De partner die analyseert, adviseert, installeert en onderhoudt. Moderne, hoogwaardige technologie vormt voor ons geen doel maar een middel om in eenvoudige en complexe vraagstukken tot die oplossing te komen die het gewenste effect sorteert, nu en in de toekomst.

Betrouwbaarheid, verantwoorde prijsstelling en 24/7-service zijn de pijlers waar de duurzame relatie met onze opdrachtgevers op rust. Onze leveranciers leggen we langs dezelfde strenge kwaliteits-meetlat als ons eigen handelen.

VISIE
De visie van PBT Beveiliging en Telecom BV omvat meerdere onderdelen. De basis wordt gevormd door een sterk kwaliteitsbewustzijn en het centraal stellen en ontzorgen van onze klanten. Tevreden klanten als uitgangspunt; nu en in de toekomst. Deze principes komen in alle facetten van ons handelen terug. Ons serviceniveau zal in de nabije toekomst verder opgetrokken worden. Ook zal de rol van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in onze bedrijfsvoering toenemen.

Vanuit een ruime ervaring in de beveiligings- en telecomsector is onze kennis van de hieronder vallende disciplines inmiddels bijzonder breed én diep. We hechten er grote waarde aan dat dit zo blijft, dat we vooruitstrevend zijn en blijven als het gaat om adviseren en toepassing van de meest moderne en doeltreffende technologie.

PBT Beveiliging en Telecom BV heeft als één van de doelstellingen voor de toekomst: groei, zowel in kwalitatieve als in kwantitatieve zin. De strategie die hiervoor gebruikt zal worden is de zogeheten inktvlekstrategie, waarbij vanuit nieuwe locaties nieuwe regio’s bewerkt worden.

Service Profit Chain en Customer Intimacy zijn twee speerpunten voor de toekomst. Hiermee wil PBT Beveiliging en Telecom BV de gewenste groei en verdere professionalisering van haar dienstverlening bereiken. We hebben als doel duurzame partnerships met onze klanten, klein en groot, aan te gaan.

PBT Beveiliging en Telecom BV is volledig en officieel gecertificeerd en onderscheidt zich hiermee van diverse andere spelers binnen de branche van brand- en inbraak-beveiliging. Als één van de weinigen beschikken we over de unieke combinatie van onderstaande kwaliteitswaarborgen:

  • BORG-beveiligingsbedrijf
  • Branddetectiebedrijf
  • Brandmeldinstallatiebedrijf
  • CCTV Installatiebedrijf
  • REOB onderhoudsbedrijf (Regeling Erkende Onderhoudsbedrijven Brandbeveiliging)

Hiermee voldoen wij aan de eisen van het CCV, de instantie die door de overheid in het leven is geroepen om kwaliteit te kunnen waarborgen. PBT is een gertificeerd BORG-beveiligings-bedrijf. Daarnaast zijn wij ook Dekra-erkend Programma van Eisen-opsteller.

Omdat wij volledig gecertificeerd zijn, kan PBT zorgdragen voor certificering van inbraak- en brandmeldsystemen conform de nieuwste richtlijnen. Het betekent dat PBT voldoet aan de door Dekra opgestelde criteria, die betrekking hebben op deskundigheid van personeel, de uitrusting van het onderhoudsbedrijf en de wijze van onderhoud van kleine blusmiddelen. PBT zorgt daarom voor tijdige en relevante bijscholing van haar medewerkers. Doel hiervan is om de certificaten ook ná 2012 te blijven behouden en ons kwaliteitsniveau continue te kunnen waarborgen.

NIEUWSFEITEN

Service Coördinator Brandbeveiliging

oktober, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Service Coördinator Brandbeveiliging

Binnen de afdeling Service & Onderhoud Brandmeldinstallaties van PBT Brand- en Beveiligingstechniek zijn wij op zoek naar een (ervaren) Service Coördinator. Het betreft een fulltime functie (32 uur is [...]

VoIP / Telecom specialist buitendienst

september, 2020|Reacties uitgeschakeld voor VoIP / Telecom specialist buitendienst

Als VoIP / Telecom Specialist ben je verantwoordelijk voor de installatie en programmering van de telefonie-oplossingen die wij leveren aan onze klanten in voornamelijk het zakelijke MKB. Tevens zal [...]

ONZE REFERENTIES

Philip van Heusen Corporation