Zorg

Zorginstellingen vragen om specifieke producten en diensten. PBT levert en installeert systemen die perfect aansluiten bij de wensen van zorgaanbieder én zorgbehoevenden.

Afhankelijk van uw wensen, het beschikbare budget en de aanwezige infrastructuur kan PBT diverse systemen aanbieden. Ook de zorgbehoefte is van invloed op de systeemkeuze. Een veelvoorkomend alarmsysteem in de zorg is een trekkoord of drukknop bij het bed van de hulpbehoevende. Met een directe netwerkverbinding met de interne centrale kan via een intercomsysteem snel en doeltreffend contact worden gemaakt tussen de zorgverlener en de cliënt.

Naast spraakverbinding kunt u ook kiezen voor een videoverbinding om de hulpbehoevende te woord te staan. Contact via spraak en beeld maakt het contact met de cliënt persoonlijker.

PBT denkt graag mee bij de start van een nieuwbouwproject. Juist om zo het zorgsysteem goed te kunnen integreren in de totale telecomstructuur. Vrijwel alles is mogelijk: van een individueel zorgsysteem via telefoon of een IP-adres tot een uitgebreid totaalconcept voor het hele pand.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een alarmsysteem in de zorg.

TELEFOONSYSTEMEN

PBT levert digitale en analoge telefoonsystemen voor zowel klein- als grootzakelijk gebruik.

PBT-telefoonlijnen

TELEFOONLIJNEN

Op basis van de aanwezige infrastructuur adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een ISDN-, ADSL-, analoog- of IP-netwerk.

PBT-audiostystemen

AUDIOSYSTEMEN

Met achtergrond muziek creëert u een aangename sfeer. Wij leveren en installeren Bose audiosystemen en luidsprekersystemen.

PBT-databekabeling

DATABEKABELING

PBT installeert en implementeert alle voorkomende databekabelingsnetwerken om telefoontoestellen te koppelen aan de telefooncentrale en computers aan de fileservers

PBT-wifi oplossingen

WIFI-OPLOSSINGEN

Steeds meer bedrijven kiezen voor de voordelen en het gemak van een goed beveiligd, draadloos netwerk.