Keurmerken en certificaten

Wij zijn volledig en officieel gecertificeerd en onderscheiden ons hiermee van diverse andere spelers binnen de branche van brand- en inbraakbeveiliging. Als één van de weinigen beschikken wij over de unieke combinatie van onderstaande kwaliteitswaarborgen:

  • BORG-beveiligingsbedrijf
  • Branddetectiebedrijf
  • Brandmeldinstallatiebedrijf
  • CCTV Installatiebedrijf
  • REOB onderhoudsbedrijf (Regeling Erkende Onderhoudsbedrijven Brandbeveiliging)

Hiermee voldoen wij aan de eisen van het CCV, de instantie die door de overheid in het leven is geroepen om kwaliteit te kunnen waarborgen. PBT is een gecertificeerd BORG-beveiligingsbedrijf. Daarnaast zijn wij ook Dekra-erkend Programma van Eisen-opsteller.

Omdat wij volledig gecertificeerd zijn, kunnen wij zorg dragen voor certificering van inbraak- en brandmeldsystemen conform de nieuwste richtlijnen. Dit betekent dat wij voldoen aan de door Dekra opgestelde criteria, die betrekking hebben op deskundigheid van personeel, de uitrusting van het onderhoudsbedrijf en de wijze van onderhoud van kleine blusmiddelen. Daarom zorgen wij voor tijdige en relevante bijscholing van onze medewerkers. Met als doel om de certificaten ook ná 2012 te blijven behouden en ons kwaliteitsniveau continue te kunnen waarborgen.