Wifi-oplossingen

Steeds meer bedrijven kiezen voor de voordelen en het gemak van een goed beveiligd, draadloos netwerk. Voorheen waren WLAN-controllers nodig voor een goed te beheren wifi (draadloos) netwerk. Met de nieuwste technieken is dit niet altijd noodzakelijk meer. Aerohive ontwikkelde controller-loze wifi-oplossingen. Om een betrouwbare wifi oplossing aan te bieden selecteerden PBT de Aerohive controllerless wifi-producten. Voor meer productiviteit, minder hardware en tegen lagere kosten.

Aerohive wifi

Een draadloze LAN-infrastructuur dient goed beveiligd en stabiel te zijn, waarin men moeiteloos verschillende soorten data kan gebruiken, delen, up- en downloaden (spraak, video, data). Een mobiel netwerk dat altijd functioneert, ongeacht het aantal gebruikers en cliënten. Een netwerk dat flexibel, goedkoop en eenvoudig is te installeren. Met Aerohive wifi is draadloos werken de basis van uw bedrijfsnetwerk. Het biedt meer mogelijkheden, minder hardware tegen lagere kosten!

De Aerohive wifi-oplossing voor:

  • verificatie
  • koppeling
  • veilig/snel roamen
  • gegevens doorsturen
  • vermogen- en kanaalbeheer
  • et cetera

Neem dan contact op met de experts van PBT, via 088 – 1300 300.

TELEFOONSYSTEMEN

PBT levert digitale en analoge telefoonsystemen voor zowel klein- als grootzakelijk gebruik.

LEES MEER

PBT-telefoonlijnen

TELEFOONLIJNEN

Op basis van de aanwezige infrastructuur adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een ISDN-, ADSL-, analoog- of IP-netwerk.

LEES MEER

PBT-audiostystemen

AUDIOSYSTEMEN

Met achtergrond muziek creëert u een aangename sfeer. Wij leveren en installeren Bose audiosystemen en luidsprekersystemen.

LEES MEER

PBT-databekabeling

DATABEKABELING

PBT installeert en implementeert alle voorkomende databekabelingsnetwerken om telefoontoestellen te koppelen aan de telefooncentrale en computers aan de fileservers

LEES MEER

PBT-zorg alarmsysteem

ZORG

Zorginstellingen vragen om specifieke producten en diensten. PBT levert en installeert systemen

LEES MEER
MAAK EEN AFSPRAAK