Installaties

Installaties 2017-06-22T15:45:27+00:00

PBT brandbeveiligingBrandmeldinstallaties

PBT Beveiliging en Telecom BV ontwerpt, installeert en onderhoudt brandmeldinstallaties voor kleine én grote projecten. Daarnaast adviseren wij eindgebruikers en andere betrokken partijen. Voor iedere unieke situatie hebben wij een passende oplossing.

Wij leveren betrouwbare branddetectiesystemen met of zonder rookmelders. Ook installeren en onderhouden wij ontruimingsalarminstallaties van zowel Type A- (gesproken woord) als Type B-installaties (alarmering via optische signalen).

Wilt u meer weten over brandmeldinstallaties? Neem contact op met onze specialisten op 088 – 130 03 33, of vul uw gegevens in op het contactformulier.

PBT diensten

DIENSTEN

De servicemonteurs van PBT staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij werken volgens NEN 2654 deel 1 en 2.

LEES MEER

BRANDBLUSMIDDELEN

Als officieel ‘brandspecialist’ leveren wij naast brandmeld- en brandblusinstallaties ook kleine, mobiele brandblusmiddelen.

LEES MEER

BRANDPREVENTIE

Om het risico op brand binnen uw bedrijf zo veel mogelijk te verkleinen, kunt u naast de aanschaf van een brand-beveiligingssysteem nog méér doen.

LEES MEER

MAAK EEN AFSPRAAK