Security Management Systemen

Security Management Systemen 2018-02-13T15:32:27+00:00

Security Management systemen (SMS)

Een Security Management systeem regelt meerdere beveiligssystemen vanuit in één systeem, bijvoorbeeld de toegangscontrole en inbraakdetectie. Het systeem kan daarnaast worden uitgebreid met cameratoezicht of brandmeldsystemen. PBT levert en installeert dit soort management systemen. Met dit High Security-systeem beheert u optimaal uw gebouwen 24 uur per dag.

Uitgebreide functionaliteiten van het ‘SMS’

Met een SMS kunt u vooraf en achteraf op een calamiteit of situatie reageren.
De systeembeheerder beschikt over uitgebreide analyse- en inlogmogelijkheden. Hierdoor kunt u secuur en doeltreffend actie ondernemen op het moment dat dit van belang is. Op basis van de historische gegevens past u het beleid en de procedures aan. Een optimaal bewakingsproces en het voorkomen of beperken van schade staan hierbij centraal. Met het SMS kunt u gerichte systeemaansturingen instellen, zowel intern als voor derden. Zo speelt u perfect in op iedere unieke situatie.

Brede inzetbaarheid in high-security omgevingen

Een SMS is ideaal voor high security-omgevingen. Wij installeren het regelmatig bij banken, musea, bedrijven en distributiecentra.

Neem voor meer informatie over SMS, contact op met onze specialisten. Bel 088 – 1300 333, of vul het

contactformulier in.[/fusion_builder_column_inner][/fusion_builder_row_inner][/fusion_text]

INBRAAKBEVEILIGING

Effectieve inbraakbeveiliging bestaat uit betrouwbare techniek en organisatorische en bouwkundige voorzieningen. PBT ontwerpt en installeert ook de meest complexe inbraaksignaleringssystemen. Voor een compleet beveiligingsplan inventariseren wij daarom eerst alle risico’s.

LEES MEER

CAMERABEVEILIGING

Closed Circuit TeleVision (CCTV) is de internationale verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met camerabewaking en -beveiliging. Via kabels of een goed beveiligde (draadloze) wifi-verbinding legt de camera de beelden digitaal vast op de server of in de cloud.

LEES MEER

TOEGANGSCONTROLE

Met de controle van uw pand(en) en terrein(en), heeft u eenvoudig overzicht over welke personen zich waar bevinden. Een veilig idee bij calamiteiten.
Een toegangscontrolesysteem helpt risico’s van bijvoorbeeld diefstal te beperken en privacygevoelige informatie te beschermen.

LEES MEER

TERREINBEVEILIGING

Een goede combinatie van videobewaking en toegangsbeveiliging is belangrijk bij het beveiligen van uw terrein. PBT heeft voor iedere situatie een passende oplossing.

LEES MEER

MAAK EEN AFSPRAAK
law_group

Heeft u vragen over uw veiligheid of telecom, wilt u een risico analyse? Neem dan direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen. Alleen een gesprek met onze experts openen uw ogen al!

U kunt natuurlijk ook ons een vraag sturen per e-mail, wij nemen dan contact met u op.

Verzend
[/fusion_modal]