Terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging 2017-01-27T16:32:28+00:00

Terreinbeveiliging

Een goede combinatie van videobewaking en toegangsbeveiliging is belangrijk bij het beveiligen van uw terrein. PBT heeft voor iedere situatie een passende oplossing.

Videobewaking en toegangsbeveiliging

Voor de afsluiting van bedrijfsterreinen, parkeerterreinen, garages en toegangswegen zijn slagbomen en afsluitpalen veel gebruikte oplossingen, met bediening via toegangscontrole, intercom of op afstand via bijvoorbeeld een meldkamer.

Mogelijkheden terreinbeveiliging:

  • Mechanische middelen: omheiningen in combinatie met toegangshekken of –poorten, eventueel voorzien van afstandsbediening.
  • Elektronische middelen: detectoren en videocamera’s.
    Door elektronische middelen op de omheining te plaatsen is ongemerkt een hek doorknippen of over een hek klimmen uitgesloten.
    Radar-, infrarood-, schrikverlichting en/of detectiesystemen zijn door (?ik begrijp het niet helemaal, graag toelichting) gronddrukverschil vooral voor het beveiligen van het binnenterrein geschikt.

Vrijblijvend advies? PBT adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw unieke situatie. Neem voor meer informatie over terreinbeveiliging contact op met onze adviseurs op 088 – 130 03 33, of vul het

contactformulier in.[/fusion_builder_column_inner][/fusion_builder_row_inner][/fusion_text]

INBRAAKBEVEILIGING

Effectieve inbraakbeveiliging bestaat uit betrouwbare techniek en organisatorische en bouwkundige voorzieningen. PBT ontwerpt en installeert ook de meest complexe inbraaksignaleringssystemen. Voor een compleet beveiligingsplan inventariseren wij daarom eerst alle risico’s.

LEES MEER

CAMERABEVEILIGING

Closed Circuit TeleVision (CCTV) is de internationale verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met camerabewaking en -beveiliging. Via kabels of een goed beveiligde (draadloze) wifi-verbinding legt de camera de beelden digitaal vast op de server of in de cloud.

LEES MEER

SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM

Een Security Management systeem (SMS) regelt meerdere beveiligssystemen vanuit in één systeem, bijvoorbeeld de toegangscontrole en inbraakdetectie. PBT levert en installeert het ultramoderne Security Management Systemen

LEES MEER

TOEGANGSCONTROLE

Met de controle van uw pand(en) en terrein(en), heeft u eenvoudig overzicht over welke personen zich waar bevinden. Een veilig idee bij calamiteiten.
Een toegangscontrolesysteem helpt risico’s van bijvoorbeeld diefstal te beperken en privacygevoelige informatie te beschermen.

LEES MEER

MAAK EEN AFSPRAAK
law_group

Heeft u vragen over uw veiligheid of telecom, wilt u een risico analyse? Neem dan direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen. Alleen een gesprek met onze experts openen uw ogen al!

U kunt natuurlijk ook ons een vraag sturen per e-mail, wij nemen dan contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Kies soort product of dienst

Uw bericht

[/fusion_modal]