Solliciteren

PBT groeit! Waardoor wij altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Werken bij PBT betekent werken in een dynamisch werkveld waarbij wet- en regelgeving, resultaatgerichtheid en klantbehoeften centraal staan.

Werken bij PBT betekent dat je onderdeel bent van een vooruitstrevende en ambitieuze organisatie op het gebied van brand- en beveiligingstechniek. In elke functie

Carrièremogelijkheden

Bij PBT hechten wij veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. En door de groeiambities van PBT zijn er tal van mogelijkheden! Om je hierin te ondersteunen zijn er diverse opleidingsmogelijkheden. Verder bieden wij naast een goede werksfeer en een fijn team, marktconforme arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring.

Interesse?

Wil jij graag werken bij PBT maar is er op dit moment geen passende vacature voor jou? Geen probleem! Stuur ons een open sollicitatie met daarin wie je bent en waar je naar op zoek bent. Dan kijken wij wat de mogelijkheden bij ons zijn voor nu of in de toekomst. Wanneer er een geschikte vacature voor je is, zullen wij contact met je opnemen.

terug vacatures
solliciteren