BusinessPark27 krijgt vorm. Steeds meer ondernemers vestigen zich op de A-locatie langs de A27. Met het door ‘PBT Beveiliging en Telecom’ aangelegde camerasysteem is een nieuwe stap gemaakt naar de realisatie van een hoogwaardig bedrijvenpark.

PBT was het eerste bedrijf dat twee units kocht in één van de bedrijfsverzamelgebouwen op BusinessPark27. PBT heeft drie vestigingen. De bijna 100 medewerkers bedienen de gehele Nederlandse markt op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, telecom, bouwkundige beveiliging en High Risk Protection.

Wat doet PBT?
Evers: “Ontzettend leuk dat wij ons specialisme nu mogen inzetten en daarmee een steentje bijdragen aan een veiligere werkomgeving”, aldus Directeur Ronald Evers. “Met ons camerasysteem ondersteunen we de beveiliging van Businesspark27. De ondernemers hebben individuele beveiligingssystemen, waarvan wij er een aantal mochten aanleggen. Ja, we zitten hier goed op onze plek.”

De huidige stand van zaken op BusinessPark27
De activiteiten op het bedrijvenpark beperken zich niet tot de aanleg van het camerasysteem. Er is volop activiteit. Het eerst deel van de geluidswand in aanbouw en de aanleg van het park, waar werknemers in de middag lekker kunnen wandelen, vordert. Op dit moment zijn er al 45 bedrijven gevestigd in BusinessPark27, er is 1 bedrijfsverzamelgebouw in aanbouw en er komen nog 3 bedrijfsverzamelgebouwen bij waar opslagruimte voor BSZ, RSVC en Garagepark is. De groei van het park trekt de belangstelling van nieuwe ondernemers. Zo heeft het restaurant een nieuwe eigenaar. In september opent het restaurant met volop speelgelegenheid; zowel binnen als buiten! In de ruimte zijn ook vergaderfaciliteiten waar de ondernemers van het bedrijvenpark gebruik van kunnen maken. Kortom, BusinessPark27 biedt een heel prettig ondernemersklimaat.

Voor ons was dit de perfecte locatie
Evers vervolgt en legt uit waarom zij kozen voor BusinessPark27. “Ons huidige pand werd te klein. Toen we BusinessPark27 in het vizier kregen, was de keuze snel gemaakt. Met twee units kunnen we nog uitbreiden. Een prettige gedachte. Hier zitten we midden in ons werkgebied dat we op ons duimpje kennen, daarbij zijn we via de A27 zo in de rest van de regio. Dit maakt dat we snel ter plaatse kunnen zijn bij calamiteiten. Verder vind ik het prettig dat zo veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van het bedrijvenpark. Groen, veilig, hoogwaardig, geen zware industrie en goed bereikbaar.”