PBT BEVEILIGING EN TELECOM PLATINUM CERTIFIED PARTNER VAN KEYPROCESSOR

PBT is sinds 1991 dé volledig gecertificeerde specialist op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en telecom (telefonie, datalijnen, internet, wifi, etc.). PBT werkt alleen met betrouwbare partners en met producten van gerenommeerde merken. PBT vindt dat kwaliteit en service een vanzelfsprekendheid moeten zijn.

Als specialist in elektronische beveiliging en telecommunicatie wil PBT voor zijn opdrachtgevers de partner zijn die gegarandeerd over uitgebreide en actuele kennis beschikt op het gebied van techniek en regelgeving. Met het Certified Platinum Partnerschap van Keyprocessor op zak, zijn zij hiervan verzekerd en kunnen er nieuwe samenwerkingen ontstaan die leiden tot mooie successen.

Keyprocessor weet hoe cruciaal haar partners zijn voor het behouden en uitbouwen van het marktbereik. “Onze partners kennen de specifieke behoeften van de markt als geen ander en samen zorgen wij ervoor dat ook aan de meest complexe security behoeften kan worden voldaan!” aldus Gert van den Hoek, Algemeen Directeur van Keyprocessor.

Als gecertificeerd partner krijgt de partner van Keyprocessor de beschikking over een scala aan voordelen waaronder een digitaal educatief & prestatiegericht trainingsprogramma, gerichte salestools, technische & sales support, marketingondersteuning en toegang tot periodieke events, waarbij ontwikkeling in de breedste zin van het woord centraal staat.

“Let’s make the next step together!”