PBT werkt uitsluitend met hoogwaardige producten van betrouwbare partners. Deze producten bieden u de garantie van optimale bedrijfszekerheid. En dat is precies wat de systemen moeten doen: u ontzorgen en de continuïteit waarborgen. Of het nu gaat om telecomoplossingen, systemen die brand detecteren of inbraak helpen voorkomen; stuk voor stuk staan de producten van PBT garant voor zekerheid. Onderstaand vindt u een selectie van de leveranciers van PBT.

Bosch

Centrale- en randapparatuur voor brandmeldinstallaties levert Bosch aan ons. Het merk met een ijzersterke reputatie: Duitse betrouwbaarheid en degelijkheid.

Bose

BOSE is voor PBT dé partner voor hoogwaardige luidsprekersystemen. De producten van BOSE voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van geluidskwaliteit. Uitermate geschikt voor beveiligingsdoeleinden, weergave van gesproken woord en muziek in uw bedrijfsruimte.

Siemens

Siemens is een merk van wereldklasse en daarmee een stabiele PBT-partner. Siemens levert aan PBT onderdelen voor verschillende brandmeldsystemen: rookmelders, meldcentrales en uiteenlopende signaalgevers.

Aastra

Aastra is één van onze leveranciers van doelgerichte, bedrijfsmatige communicatiesystemen. Hieronder vallen traditionele en IP-telefoontoestellen en -centrales, draadloze producten, gateways, maar ook systemen en producten om communicatienetwerken mee te bouwen.

Honeywell

Honeywell is leverancier van moderne brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Dit van oorsprong Amerikaanse bedrijf is nu één van de grote spelers op het gebied van branddetectie en ontruimingsalarmering.

Milestone

Milestone Systems is de belangrijkste provider van open platform IP video management software (VMS) met meer dan 100.000 klanten wereldwijd. Met het Milestone videomanagementsysteem XProtect kunt u probleemloos verschillende IP-camera’s, encoders en digitale videorecorders aan elkaar koppelen. Ideaal voor echt maatwerk.

PBT is gecertificeerd Milestone dealer.