Service en onderhoud

U moet altijd kunnen vertrouwen op uw brandmeld- of inbraakinstallatie. Onze ervaren en goed opgeleide monteurs zorgen daarom voor vakkundig onderhoud. Preventief onderhoud garandeert een goede bescherming tegen brand en/of inbraak en geeft een veilig gevoel.

Wilt u een afspraak maken voor preventief onderhoud? Neem dan contact op met onze serviceafdeling via 088 – 1300 363. U kunt ook het serviceformulier invullen. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Eigen servicedienst voor snelle actie

Bij storing aan uw brandmeld- of inbraakinstallatie komen de monteurs van PBT snel in actie. Eerst analyseren wij telefonisch de ernst van de situatie en de mogelijke oorzaken. Vervolgens sturen wij onze monteurs op pad, geven wij telefonisch advies of maken wij een afspraak.

Een PBT servicecontract: een garantie voor veiligheid

Volgens onze klanten onderscheiden we ons met een hoog serviceniveau. Daar zijn we trots op. Om dit serviceniveau te bereiken werken wij met een servicecontract. Hiermee is het onderhoud van uw brandmeld- en/of inbraakinstallatie in één keer goed geregeld. Een servicecontract van PBT garandeert een snelle inzet van onze eigen professionele servicedienst, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

PBT- risicoanalyse

ONZE PARTNERS