Beveiliging

Een goede betrouwbare beveiliging geeft uzelf een veilig gevoel, maar is ook een vereiste van de verzekering. PBT ontwerpt, installeert en onderhoudt beveiligingssystemen om uw bedrijf, winkel, woning of (bedrijfs)terrein te beschermen tegen ongewenste bezoekers, inbraak en ontvreemding. Voor elke situatie hebben wij een passende beveiligingsoplossing, opgebouwd uit moderne, bedrijfszekere componenten. Een goede betrouwbare beveiliging geeft uzelf een veilig gevoel, maar is ook een vereiste van de verzekering. PBT ontwerpt, installeert en onderhoudt beveiligingssystemen om uw bedrijf, winkel, woning of (bedrijfs)terrein te beschermen tegen ongewenste bezoekers, inbraak en ontvreemding. Voor elke situatie hebben wij een passende beveiligingsoplossing, opgebouwd uit moderne, bedrijfszekere componenten.

PBT levert de volgende beveiligingssystemen: PBT levert de volgende beveiligingssystemen:

Wilt u meer weten over beveiligingssystemen? Neem contact op met onze specialisten. Bel 088 – 130 03 33 of vul het contactformulier in.

INBRAAKBEVEILIGING

Effectieve inbraakbeveiliging bestaat uit betrouwbare techniek en organisatorische en bouwkundige voorzieningen. PBT ontwerpt en installeert ook de meest complexe inbraaksignaleringssystemen. Voor een compleet beveiligingsplan inventariseren wij daarom eerst alle risico’s..

CAMERABEVEILING

Closed Circuit TeleVision (CCTV) is de internationale verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met camerabewaking en -beveiliging. Via kabels of een goed beveiligde (draadloze) wifi-verbinding legt de camera de beelden digitaal vast op de server of in de cloud.

SECURITY MANAGEMENT SYSTEMEN

Een Security Management systeem (SMS) regelt meerdere beveiligssystemen vanuit in één systeem, bijvoorbeeld de toegangscontrole en inbraakdetectie. PBT levert en installeert het ultramoderne Security Management Systemen

TOEGANGSCONTROLE

Om het risico op brand binnen uw bedrijf zo veel mogelijk te verkleinen, kunt u naast de aanschaf van een brand-beveiligingssysteem nog méér doen.

TERREINBEVEILIGING

Een goede combinatie van videobewaking en toegangsbeveiliging is belangrijk bij het beveiligen van uw terrein. PBT heeft voor iedere situatie een passende oplossing.